Over ons

Stichting Bourgondisch Breda bestaat uit 2 bestuursleden omgeven met een groot aantal sponsors, mediapartners en specialisten zoals: Stappen & Shoppen als media hoofdsponsor, Sven Roumen en Bram Kastelijns van Concept God en TutchCommunication voor de marketing. Onze visie is duidelijk: we willen graag Breda en de regio nationaal en international, culinair onder de aandacht brengen met als doel een groei in aantal bezoekers en hotelovernachtingen te bewerkstelligen.

 

We willen de bezoekers een heerlijk Bourgondisch avontuur meegeven waar de slogan: EET, DRINK EN WEES VROLIJK de rode draad vormt bij alle initiatieven die wij als stichting nemen. In de nazomer kan iedereen culinair Breda en de regio ontdekken met veel voordeel bij een groot aantal restaurants. Maar ook de culinaire routes en proeverijen zullen bijdrage tot een ware bourgondische ontdekkingsreis.

 

Heeft u tips of ideeen dan vernemen wij die graag immers Bourgondisch Breda is er voor iedereen en van iedereen!
Namens het bestuur en alle partners wensen wij u een ware bourgondische ontdekkingsreis toe.

 

Namens het bestuur:
Arathorn Gummlich
Okke Meeuwes

Reserveer nu een tafel voor de bourgondische restaurantweek van vrijdag 22 september t/m zondag 1 oktober.  Profiteer van veel voordeel bij meer dan 100 restaurants. Je kunt kiezen uit lunch voor € 12,50 en diner voor €17,50 – €27,50 en €37,50

  

Bekijk hier alle culinaire routes, waarin verschillende restaurants aan elkaar zijn gekoppeld onder een bepaald thema. Zo loop je tijdens een middag of avond van deur tot deur en geniet je overal van een klein hapje en drankje.

Tijdens Bourgondisch Breda kun je deelnemen aan verschillende events, workshops en proeverijen. Bekijk hier het volledige overzicht en scoor je ticket!
.

.

Geniet van een voordelig menu in meer dan 100 restaurants!

Een bourgondische week van vrijdag 21 september tot en met zondag 30 september